ändring av menyn

Hola! Precis kommit hem ifrån badhuset så nu ska jag äa lunch. Det blir rester ifrån i går. Ungsbakas kyckling, ris med currysås.. GOTT !

I morgon ska vi göra lite små ändringar på våran meny på jobbet!
Så i dag ska vi ses alla 3 kockar kl 15.00 på jobbet och provlaga våran nya meny! det blir bla lammfile, chevrekräm, rosmarinsås och en massa annat gott !

grillad lamm (precis som vi ska ha på jobbet)



Dags att äta, nu jobbar jag till kvällning så på återseende i morogn =) Kram / S


JUL?

En sak som jag har börjat tänka på nu är hur det kommer bli i jul i år?
För första gången i hela mitt liv vet jag inte hur vi ska fira jul !
Vi i min familj har ju jämnt vart så himmla tradionella.. jämnt gjort åtminstonde nästan samma saker år efter år.. Jag tycker det är mysigat så.. 
Och nu när min mamma och pappa inte bor  tillsammans längre och ska skilja sig.. eller dem höller på att skiljer sig... Så kommer det inte alls bli samma sak...

Jag vill ju att det ska vara som varje jul att alla är tillsammans ute i Rackeby och äter god mat, spelar spel och öppnar julklappar...

Jaja, jag hoppas det löser sig och att det till slut blir iaf nästan lika bra som alla andra våra jular !

Tur att jag har min älskade sambo !
Puss & Kram / S

Simma.. är sköööönt !

Goddag snyggingar!

Tänkte snart dra i väg och simma. Ser ut som om jag blir ensam i dag! Skitsamma, det spelar ingen roll..
Nej nu ringde jag Thea och hon ville följa med ! =)

Ganska skönt att simma med nån och prata lite och sådär.. Ska basta sen efter också så skööönt!


Jag, Thea och Anneli !


Haha tro det eller ej men i dag lyssnade jag på första jullåten! Jag vet att det är väldigt tidigt men det är så himmla mysigt...
Jag längtar till jul och att hösten äntligen är här älskar jag! Långa höstpromenader, åka till badhuset, träna, mysiga filmkvällar! Kan det bli bättre !? PLUS att man får tända en massa ljus ! =)


ha en bra onsdag! kram / S

MAAAT !

Tja.. Är nu tillbaka hemma efter att ha umgåts lite med min ena syster, Malin!
ska laga lite mat.. hmm nån rätt med kyckling och ris eller couscous blir det.. Så det finns färdigt när Rickard kommer hem efter sin första träning! Han ska nämligen hinna äta lite imellan styrketräningen och bandyträningen.. han är ju rolig han !¨

Jag lagar maten nu men jag är inte ens hungris så jag äter efter jobbet. Ska bara in i ca 2 h.. så bäst att dra nu!



Ha en bra tisdagskväll. Kram / S

Hej Sverige!

God morgon.. vakna för ungefär en timme sen. Har ätit frukost och ska strax hoppa in i duschen!
Är igentligen ledig i dag men vi hade två stora sälskap på resturangen så jag hoppas in typ 2 timmar och hjälper Sofia så inte hon hamnar i skiten! hehe...

Ska som sagt strax duscha sen ska jag börja dagen med en 5:an i Råda med min syster Malin! Efter det behöver jag åka till ett apotek och hitta nåt jävligt braoch starkt till min näsa/hals och sen även solkräm med solskyddsfaktor 10 eller 15..

Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. I går när jag cykla hem i från jobbet vid 22 regna det och blåste storm med i dag är det alldeles blått ute och SOLEN lysser det tycker vi om !


Hörs senare! Ha en bra dag, kram / S


Jag hemma, på väg ut !


Forfarande inte frisk..

Är fortfarande helt täpt i nästan. Jag går verkligen på nässpray nu! Så fort det börjar bli täppt så tar jag mer. jag vet det är inte så bra men jag kan inte andas annars!
I dag har jag ont i halsen också.

Jag ber till gud och hoppas att jag hinner bli frisk nu i veckan så det inte blir värre nu när vi ska åka på lördag!!!


Jaha i helgen har jag jobbat men hann med housekvällen på Strand i lördags iaf. Det var skoj men inte suuperskoj som jag hade tänkt mig.. Alla har ju snackat så mkt om att det ska vara så jävla bra, så man hade väl kanske lite för höga förväntningar!

I dag ska jag ta det lugnt. Fixa lite här hemma.. byta sängkläder, diska och sen laga lite lunch. kl 15.00 ska jag jobba


Ha en bra måndag! Kram / S

haha vilken tur...

På lördag bär det av mot Turkiet... Jag, Rickard åkte till maria och Jocke och bokade resan där eftersom vi ska åka med dem.. för kanske nästan en månad sen nu.
I går ringde jocke och sa att vi har beställt resan ifrån Stockholm och INTE Göteborg. hahahah, så jävla klantigt. Det kanske är mitt fel mest eftersom det var jag som klikade på datorn och beställde men alla var med och såg på.. Ingen av oss såg att avågng var ifrån Arlanda. Men aja då slipper vi fixa med bil och skit till Landveter. Vi har redan bokat tåg tur/retur till stockholm så det ska bli så SKÖÖÖNT att komma till sol och värme ett litet tag!



Vi kommer bo 100m ifrån denna stranden !! =)


Saker att se fram emot...

Jag tycker att det är jätteviktigt att hela tiden ha något att se fram emot eller ha nått slags mål här i livet!


# Om en vecka blir det semester i Alanya ! =)

# JUL

# Börja plugga på Komvux i Januari

# Söka till ett antal olika högskolor



Här är några saker som jag ser fram emot, några mål som jag tycker ska bli skitspännande !!

Har ni något speciellt som ni ser fram emot?



   ♥ /  Š∂Γ∂



God morgon världen..

Tänker ni att jag är dum som skriver God morgon när klockan är närmare 12.00? . Men om jag ska vara ärlig så vakna jag för typ 1 timma sen.. När jag är förskyld kan jag verkligen inte sova. Sist jag kollade på klockan i natt så var den 04.00

Jag är fortfarande föskyld som sagt vilket betyder att jag inte kan träna i dag heler.. =/ Segt, får vila och ta det lugnt och förhoppningsvis vara redo på måndag i nästa vecka..


Hoppas ni mär bättre än mig =) / S


Sista för i kväll...

Min älggryta står och putrar på spisen, kl 19 har den stått i ca 2timmar så då borde den vara klar. Ska skala potatis och ringa mamma och be henne ta med henne potatispress.
hehehe.. dåligt av min som är kock att jag inte har nån sån vaa!!?.. Men det har liksom aldrig blivit av.



Pratade precis med nån sån där frågenisse i telefonen som ringde upp mig. Jag tänkte att jag kan ju svara ja då och svara på hans jävla frågor.
Han var utlänning och jag fick fråga -vad sa du efter alla hans frågor och det tog ca 30 min. Sista gången jag tackar ja till att svara på frågor !

Nu ska jag strax äta middagen!

Ha en bra torsdagskväll, Kram / S

Sälja använda trosor...

HAHAH.. Ja ni läste rätt.

Häromdagen kom vi in på ämnet sex på jobbet.. och en av min arbetskamrater berättade att hon hade läst i en veckotidning att en helt vanlig tjej tjännade en massa pengar på att ta kort på sig själv i ett par trosor och sendan sälja dem använda till en massa folk(killar mest gissar jag på?!) runt om i hela Sverige!



Jag trodde hon skämtade först men det visade sig vara sant. uschh snuskigt tänkte jag... att hon säljer använda trosor. Men sen när jag tänkte om så haha är ju det det minst snuskigaste som har med "intim säljning" att göra.
man visar ju inte sig själv på nåt viss utan bara ett kort på där nere med trosorna på !

Det som är snusigt i det hela är ju alla äckliga killar, män, gubbar? som köper dessa trosor !!

Ledig !

Goddag..

har sovit kasst i natt pga min förskylning. Men mitt supernässpray som jag införskaffade sist vi var i Thailand är sjuktbra ! Så använder det så fort det känns för jobbigt att andas!
På tal om Thailand så är nog två goda vänner till mig framme i Bangkok nu.. Hoppas deras flyggresa gick bra!


Matilda A och jag i Thailand Jan-09



Just nu tvättar jag för fullt nere i källaren, när jag har slängt in nästa tvätt ska jag cykla till affären och handla bla detta .

Älggrytbitar
morötter
lagerblad
brocoli
grädde

Kommer inte ihåg allt men hittade ett recept som såg så jättegott ut ni ska få det efter jag har ätit rätten om den är god ! Ska nämligen bjuda Rickard och min mamma på middag i kväll. Älggryta med kantareller ! =)

Innan det kanske jag ska ta med Wilma till  badhuset och leka lite om jag orkar vill säga. Det är ganska jobbigt att vara förskyld när det blir så där tungt i huvudet och man får huvudvärk och skit.... Men just nu känns det okej!

Hoppas ni alla är friska ! Kram / S


Ändrade planer..

Vi hade planer på att flytta och att (jag) ville skaffa hund. Men nu ser det desvärre inte alls ut som om nåt av det kommer att ske. Ska läsa upp/till några ämnen på komvux nästa termin och sen söka till ett antal olika högskolor nästa vår som börjar till hösten 2010 ! Det ska bli spännade och jag ser det som ännu en utmaning, jag hoppas verkligen jag kommer in på nån av alla dem jag tänker söka !! Nu ska jag cykla till affären och köpa något gott och sen blir det Idol ! HA en bra tisdagskväll Kram / S

VÄLKOMMEN HIT! gammla och nya läsare!

Har bytt blogg ifrån tillmigsjalv.bloggsida.se till hit !
Bloggsida var så himmla trögt och funkar nästan aldrig så hoppas på att denna sajten är bättre!!

Ja så Välkomen hit ! Till min nya blogg !

För er som undrar så heter jag Sara Sjöström och bor i Lidköping tillsammans med min sambo Rickard! Vi är numera också förlovade sen den 4 april 2009! =)


Jag och Älskling

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0