Blondieee!

Hejsan !

Ägnade 3 timmar på Salong Axelsson i Lidköping i går .. Gjorde slingor och klippte mig ! Såhääär ljus är jag i huvudet nu.




.. Och sähär mörk var jag förra sommaren, eller rättare sagt så är det min riktiga hårfärg.



Visst är det stor skillnad !? Men jag är mycket nöjd!


Idag hoppar jag träning! Körde stenhårt på pumpen i går och har fotbollsträning i morgon så idag får det bli vila. Ska börja kolla lite i min grammatikbok. Hade ju första dagen i skolan i dag för termin tre på lärarutbildningen. Känns riktigt skönt att vara igång igen. grymt skoj att träffa alla härliga klasskamrater också. De ska ut på fredag på kåren, men jag har ganska mycket denna helgen så kommer nog få hoppa det.. =/

Klockan åtta  ska jag tända ljus och mysa och se ROBINSON såklart !! =)



Ha en mysig onsdagskväll KRAM / S

Underbara HELG!

I går spenderade jag morgonen i tvättstugan och dagen i Skövde med klasskompisar.. Det blev en shoppingrunda och lunch i Skövde med kära Johanna och Karin. Mycket trevligt !
I går kväll kollade jag, Andreas och Linda på Rickard när han och hans Råda spelade fotbolldmatch, men de förlorade med 5-0! ! ! Sämsta matchen jag har sett Rickard spela någonsin !
MEn ingen ideè att hänga läpp för det. VI 4a drog till den nyöppnaden restaurangen/baren Smeden`s och åt god mat och drack gott vin . Härlig avslutning på fredagskvällen !



Och här ligger jag och myser nu...
Idag har Rickard varit och spelat golfträvling med Andreas i Grästorp och jag har varit på stan med min syster och hennes barn. Nu ska vi strax göra oss klara för att åka hem till Josse och Danne. Där ska vi äta räkor och annat gott, kanske spela nåt spel, kolla film och bara mysa !

Hoppas ni får en lika bra helg som vi ! =)

Kram Sara




Morgonstund..

Morgonstunden gillar jag.. Eller jag gillar den när det inte finns några måsten eller stress. Att man hinner ta en morgonpromenad sen gå hem äta frukost i lugn och ro och läsa tidningen. Det är precis vad jag har gjort denna morgonen!

Jag ska snart ta tag i allt och städa i orgning lite och sen göra iordning mig själv! Ska fram på stan och käka lunch med Sandra och hennes lilla Tyra vid halv ett !

Ofta när jag inte har så mycket att göra fastnar jag framför datorn med att kolla olika resemål. Vill mer än gärna åka utomlands i höst.. Men som mitt schema ser ut nu så kan det bli svårt ! Hoppas verkligen att det löser sig.. Behöver komma till sol, värme och bad i några dagar känner jag !

Ha en bra Onsdag! / SARA


Söta ramar!

Efter Rackby IKs årliga aktion och loppis blir det alltid över en massa skit.. dock hade jag turen att hitta två små fynd. Två jättesöta ramar nämligen !




Dem ska jag sätta upp på väggen i tvrummet tillsammans med en massa andra ramar ! Måste bara hitta lite fina kort att sätta i !

Bilder ifrån lördagens bröllop !



Rickard och Jag redo för att gå på bröllop i Medelplana kyrka på kinnekulle där vigseln ska hållas för Amelie och Stefan.






Amelies far ger henne en grattiskram ! Precis kommit ut från kyrkan!



Här har de precis anlänt till festen som hölls på Hällekis säteri.


Världens lyckligaste brud ! =)    

Grattis Amelie & Strefan!!  Tack för att vi fick vara med på eran dag !  

Elton John i högtalarna..

Ja, min morgonpromenad blev inställt därför att återigen smattrar regnet mot takfönstret när jag vaknar. Sätte på Elton Johns skriva och städade en stund istället. Nu är det ganska rent, behöver dock fortfarande tvätta golvet.. Men det tänkte jag göra i morgon. Nu har det slutat regna så jag ska ta mig en promenix nu istället.
Funderar på vad jag ska jag laga till middag i dag.. Var ute i skogen i går och plockade kantareller så tänkte laga något med kantareller iaf !!

Lördagens bröllop var så himmla fint och roligt ! Bilder kommer snart upp också !! =)

Här kommer en bild på mig och min syssling Lovisa Senby från den sista Måndaxklubben i Lidköping !



Om två timmar är det dags för fotbollsträning så bäst att ge sig ut på promenaden nu =)
Ha en bra måndag / SARA

Fotboll vs Bröllop?

Jepp, nu har jag varit hos syster Josse och hennes barn och lekt en stund! Snart kommer Rickard hem med pizza, jag är dock inte hungrig eftersom jag åt hos Josse och Danne. Men en slice går allt ner !
Om en stund ska jag dra till Rackeby och träna 2 timmar sen bli det lagmöte och fika efteråt ! Alltid mysigt med fika med mitt härliga fotbollslag efter träningen.. =)



Jag äslkar att spela fotboll och ställer alltid upp om det fattas folk eller sådär i något utav de andra lagen.. Men ..
PÅ lördag ska jag på bröllop, vilket ska bli fantastiskt roligt men jag missar också en utan A-lagets viktigaste matcher.. mot VARA ! Jag är grymt sugen på att äntligen få vinna mot dem. men det får tjejerna klara utan mig..

Nu kom pizzan.. på återseende ! =)


Sommaren var här och vände..

jaa, precis så känns det !
Jag har inte jobbat extremt mycket denna sommaren, utan lagom vilket känns skönt!
Men det har ändå inte vart speciellt många sol- och baddagar denna sommaren! Antalet ggr jag och Rickard har vart ute med båten denna sommaren kan man nog räkna på en hand! Nu är det redan augusti och  den 31e börjar jag skolan igen.. har redan börjat plugga grammatik för att jag inte ska hamna efter.. Den kursen ska tydligen vara jädrigt svår !



Hoppas ni alla haft en bra sommar! Det har jag även ifall det mest har regnat ! =)

Det bäst med denna sommaren har varit min veckas semester.. då Hann jag åka till Göteborg och bo på ett mycket fint spahotell med Rickard, vilket var mycket mysigt! Jag hann också åka en helg till Stockholm och mysa med massa härliga vänner som jag redan saknar massa! Stockholm är en fantastisk stad som har mycket att erbjuda! =)


RSS 2.0