Bikini 2012

Var inne på hm i Skövde på lunchrasten idag och blev helt kär i denna häftiga bikini, som nu kommer klä min kropp i sommar! Nu längtar jag till värme och sol!!! Tänkte även visa ett par härligt våriga converse som jag längtar tills jag får börja använda!!


IKEA

Idag hämta jag Rickard på hans jobb vid halv 2 för att åka till Ikea. Efter att ha kört lite fel så kom vi till slut fram! Vi ändrade lite på köket jag designat ihop med en personal på köksavdelningen. Vi blev riktigt nöjda! När vi skulle plocka ihop allt till köket visade det sig att många saker inte fanns på deras lager. Så det får bli en till tur till Ikea om två veckor! Vi ska ändå köpa lite andra grejer mes så det gör inte så mycket ;) efter vi ha hämtat det andra till köket så är det bara kakel, golv, bänkskiva och kyl kvar !!
Bild på älskling när vi står i kö och ska betala det mesta av vårt kök.


By capdase

Innan min löprunda idag var jag inne på Elgiganten och köpte ett sånt där band till iPhonen att ha runt armen! Är riktigt nöjd måste jag säga!! 249kr inne på Elgiganten !!


Kick off

I lördags hade mitt fotbollslag kick off ihop med herrarna.. Först var det en inomhusfotbollsturnering i varas inomhushall. Det var jättekul även ifall det inte gick superbra för mitt lag. Efter det gick bussen vidare till Tobbe där beställde vi hem pizza, drack öl och partaja. Vid halv tolv bar det av in till attan där Harrys dansgolv väntade! Riktigt rolig och lyckad kväll!


Rebecka och ruben på besök

Har vart hos mamma idag. Vi har vart i flera affärer och hämtar kataloger för att få inspiration till mitt och Rickards nya kök som vi ska ha i vår nya lya. Kakel och golv är riktigt svårt att välja, så har ni idéer får ni mer än gärna kommentera!!! Har vart på fotbollsträning i kväll, riktigt go träning! På vägen hem skicka Rebecka sms. Så nu är hon och hennes lilla ruben här.. Vi kollar film och myser!!


Hos syster

Är hemma hos syster och hennes familj. Har hosta lite med Vera och Wilma i kväll. Vi laga goda hamburgare och hemmagjorda pommes.. Mycket gott! Nu kollar vi på golv till min o R nya lya!


En bra app

Eftersom jag numera är iPhoneägare så hitta jag en bra app där man kan ta kort i svart/vit och massa annat! Det är skoj att greja med tycker jag.. I kväll ska vi hem till Linda och Andreas för att se bandyn. De ska bjuda på middag och jag har köpt med fyra semlor som vi ska festa med efteråt! :)


Fettisdagen

Välkommen fettisdagen ! Jag ÄLSKAR semlor och i dag msåte man faktiskt få äta en !
Ska läsa i 30 min till, sen ska jag duscha och göra mig iordning. Ska först gå till ABbostäder och säga upp våran lägenhet och sen ska jag på vägen hem handla med mig lunch och semlor som jag och Rickard kan äta när han kommer hem !

Ni glömmer väl inte att köpa semlor idag?!



Föresten måste bara säga att jag är jättenöjd med min nya iPhone ! ! ! Supergött att ha den när man sitter på bussen till och från Skövde, då kan jag spela spel och sådär med =)

Värme

Hej. Idag har vi ett handledarmötte med min grupp men eftersom jag är sjuk så var jag hemma idag med. Har precis pratat med Hanna ifrån min grupp och vi ska tillsammans planera en lektion om värmekapicitet, isolering och hur värme leds, för barn i årskus 2-3. Det ska bli skoj men betyder mycket jobb. Vi ska fördjupa oss kring detta vilket innebär mycket att läsa !

Så just nu läser jag Conceptual Physics. Ganska intressant fakitskt !


Blogga från iPhone..

Jag har hämtat min nya vita fina iPhone i dag och var ju såklart tvungen att prova att blogga ifrån den! :) nu ligger jag och Rickard i sängen..det är dags att sova... Matilda påminde mig just med sms och undra vad det var jag var lycklig över. Nu är papperna påskrivna, så ni kan väl få veta då :) vi har köpt vår första lägenhet ihop! Det ska bli underbart skoj att planera ett kök och inreda denna lya när vi får nycklarna i mitten av mars! Känner ni igen på bilden vart den ligger!? :)


JAG ÄR LYCKLIG!

Trots min otroligt jobbiga förkylning så är jag riktigt glad just nu ! Kan dock inte berätta förens i morgon kväll !=)

Helgen har som vanligt gått snabbt. I går var det Tibrocupen på dagen. Mitt lag inledde inte cupen så jättestarkt med avslutade den på bästa möjliga vis. Med vinst mot SIL med 2-1 så känns det som att man vunnit hela cupen ändå. Jag gjorde ett grymt snyggt mål mot dem och la även in straffen som betyde vinst för vår del! UNDEBART!

På kvällen firade vi mormor som fyllde 75 år med middag på Terrasen och sen fortsätte vi hem till Malin och Krille där det blev paketöppning, tårta, champagne, jordgubbar och godis ! En riktigt lyckad kväll som jag tror Mormor gillade !..



Hoppas eran lördag också var  bra ! KRAM / S


In love....

in this dress..



Var inne på nelly.se och blev helt kär i denna.. Tänk i sommar, brun och snygg i denna klänning.
Så fort jag fått pengar så kommer jag beställa hem denna supersnygga klänning !

Iphone 4S

I går var jag och Rickard inne på The Phonehouse och fixade en ny VIT ihopne till mig. Men eftersom de vita var slut så har de beställt en till mig. SÅ på måndag är även jag en iphonenörd !!



Då kommer jag även ha möjlighet att uppdatera här oftare om jag fixar bloggappen! Det ska bli skoj att prova. Men framför allt ska det bli gött att ha den med sig när man springer. Då ha jag möjlighet att ha koll på min löpning. HUr långt jag springe, hur snabbt och hur mycket jag hinner utvecklas innan det är dags att börja nere på Degeberg ! Den 4 mars redan är vå första träningsmatch, det ser jag fram emot ! OCH jag kan dessutom ha en massa bra musik i den som jag kan lyssna på när jag spinger.. FETT GÖTT !


HEJ IGEN!

HEJ! Har varit lite dålig på att uppdatera det sista, har så jädra mycket i skolan ! Det tar aldrig slut.. har man läst ut en bok så är det bara till att hoppa på nästa !
Naturvetenskapen är rolig men den är så enorm. Önskade att jag hade varit mer aktiv under naturkunskapen i gymnasiet.. men det är väl bara till att kämpa på! Ibland får man en Aha-upplevelse och ibland får man läsa om några gånger innan man fattar!

I dag är det underbara FREDAG! Sen jag började plugga har fredagar varit underbara. När jag arbetade som kock har fredag och helgen allrid hört ihop med jobb som min del. Men nu är det helt underbart! Jag hinner träna mycket fotboll och även plugga lite. Jag har lagt festen åt sidan lite och koncentrerat mig mest på träningen. Men nu har jag fått benhinnsinflamation så har även fått lagt löpningen åt sidan i två veckor och ska smörja in benen med voltaren i tio dagar. Det känns fakitskt mycket bättre redan. I morgon och på söndag (om vi går vidare) är det inomhuscup I Tibor, Möbelcupen! FÅr se hur det går med mina ben då!



I dag är jag hemma och pluggar. Har precis skrivit klart ett referat av en avhandling och så ge mig på boken teknik i skolan. Om en stund ska jag cykla hem min gamla cykel till famor och farfar. De ska få den eftersom jag fick en helt ny cykel i julklapp av älskling och pappsen så behöver vi inte den mer. Sen ska vi åka till Josse, Danne och barnen en stund. I kväll blir det träning på konstgräset och efter det FREDAGSMYS !!

Ha en fin fredag ! / S

RSS 2.0