Flytt avklarad

Nu är äntligen slutbesiktningen avklarad, nycklarna inlämnade och adressändringen gjord! (lite sent jag vet) . Vi har försökt att få ordning på vår nya garderob och våra kläder är äntligen ihopvikta och upphängda! Dock är det sämre förvaring i denna lyan så vi måste komma på en läsning vart vi ska ha alla våra träningskläder! Nån som nån ide ? Sluta träna är inte ett alternativ.. På tal om träning så åker jag till Danmark på träningsläger kvart i sex imorgon bitti, kanske dags att börja packa?! :) måste säga att det dör med diskmaskin ... Det är förbannat bra! :) nu myser vi i soffan och kollar på Arne Dahl. . Dem filmerna är riktigt bra ! Ha en sön helg! Kram


Trött

Hej! Även idag har jag haft fullt upp. Har inte ens hunnit ta något kort på tapeten idag.. Det får bli i morgon! Nu är det klart i lägenheten. I morgon efter min VFU på Lidåkerskolan ska ja åka bort och dammsuga och tvätta alla golv för på eftermiddagen går flytten !! Spännande ! Mamma kommer hit och hjälper oss att städa ur den gamla så vi hinner klart till slutbesiktningen som är på fredag kl 13.30 ! I kväll hängde Leibel med hit, så vi alla har ätit härligt god kinamat och kollar nu på Barca- Milan ! Rolig match.. :) ha en bra onsdagskväll ! Kram!


Full rulle hela dan

Tjoo! Har vart uppe sen sex och varit aktiv konstant. Åkte bussen till Skövde kl 7 för ett seminarium och en föreläsning i naturvetenskap! Som tyvärr inte var så givande som jag hade hoppats på! Väl hemma igen var set lunch och sen drog jag igång med att fylla ännu några lådor!! Har vart i vår nya lägenhet med två lass med lådor nu! Tog en paus ifrån flyttandes med en fotbollsträning ! Riktigt underbart gött att vara i gång igen ! Efter det blev det lite mer flytt av lådor och nu är vi klara för idag! Nu ligger vi i sängen.. Rickard snarkar högt bredvid ! :) i morgon blir det ännu en dag i skolan och efter det ska jag ta kort på väggen i nya lyan för nu har tapeten kommit upp och det vill jag såklart visa er :) Natti natti :)

En bild på mig och Karin som hade lite tråkigt på föreläsningen om Etik i naturvetenskaplig undervisning!! :)


Mot Uppsala

Ja, nu är vi tillsammans med nästa hela Lidköping påväg till Uppsala! Det är en bit dit och nyss hade vi en paus! Nu lyssnar jag på go musik men ska snart vara lite duktig och plugga!!


Vårt nya hem

God kväll ! Nu börjar Det se ut som ett kök :) lite grejer kvar bara! Vi var och köpte ett kyl/frys på Elgiganten idag som vi ska hämta måndag eller tisdag! Ser verkligen fram emot sm-finalen i bandyn i morgon! Efter det väntar en vecka full med skolarbete flytt och förberedelser inför träningslägret ! På lördag åker vi tidigt till Danmark på träningsläger med Rackebygänget! Ser verkligen fram emot det! Ha en bra lördagskväll!!


Min fredag!

Orkade inte plugga svenska idag! Får lägga några timmar på det i morgon istället. Vart och beställt tapeterna och sen åkte jag och tvättade bilen för att Rickard aldrig hinner det nu när han jobbar i vår lägenhet.. Så han skulle bli glad! Fick egentlig inte tvätta bilen i bilttvätten med det hick bra för den här gången Linda :) köpte fika och åkte hem till syster och familj och myste lite med deras underbara döttrar! Efter det köpte jag med mat till R och drog till lägenheten! Nu är snart käket klart :) kommer bli supersnyggt ! Var nere på konstgräset och var avundsjuk på de andra som träna!! Vill med! Avslutar kvällen med mat och mys i soffan... Ensam eftersom mannen min fortfarande grejar i lyan!! I morgon blir en lång dag så snart blir det sängen! Natti natti ;)


God morgon!

Underbart med fredag! Tråkigt att vara sjuk, men ska ut och gå en lugn promenad i solen iaf! Ska plugga lite svenska idag! Sen ska jag även beställa tapeterna så de kommer på måndag! Såhär kan bordet se utnöt man ska försöka äta frukost i dessa flyttardagar!! :) ha en underbar fredag i vårsolen!!


VÅR

Riktigt tråkigt att inte få vara ute i det fina vädret när man är sjuk ! Men har kollat in vädret och det ska ju bli riktigt varmt.. Upp emot 18 grader ! Sjukt underbart! I morgon ska jag ut och ta en liten promenad med Rebecka och hennes lila Ruben! Det ska bli skönt.. Sen blir det mer plugg.. Förresten ska ju beställa tapeten i morgon och efter råd av vänner blir det nog den översta på bilderna nedanför!! Ha en skön torsdagskväll !! Vi ska mysa till det med chips, dipp och två små pepsi :)


Vårt kök

Hej! Mår lite bättre idag! Men är fortfarande tjock i halsen och har ont i huvudet till och från., det är lugnt om jag sitter still men så fort jag rör mig dunkar det till där uppe.,, :/ var i vår nya lya och lämnade det sista ifrån vår gamla vind.. Då var Rickard där och greja och även en elektriker! I morgon kommer pappa med bänkskivan som vi har valt i ek!! Såhär ser det ut nu.......


Tapeter

Tapeterna jag kollat på kommer ifrån en tapetbok som heter UN BISOU. Bars utsidan av den visar att det finns fins tapeter i :)


Tapeter

Tog hem tapetprover som jag har suttit och kollat i. Har hittat tre som jag gillar mycket, men har såklart svårt att bestämma vilken vi ska ha. Tapeten ska vara en fondtapet i sovrummet där alla andra väggar är vitmålade! Vad tycker ni?! ;)


Vårjacka

Kom på att jag köpt en ny vårjacka dom jag tänkte visa er! Köpte den på hm i Skövde gör ca två veckor sedan men vädret har varit så ostabilt så jag har bara kunnat använda den en gång än! 499 kr kostade den! Mycket snygg vardagsjacka tycker jag!


Köket börjar ta form

Idag har jag verkligen knappt gått ut soffan. Var på vårdcentralen i morse bara! Har vilat och pluggat lite svenska till och från. I kväll när jag skulle åka och köpa soppa åkte jag förbi grabbarna i lägenheten!! Nu börjar köket ta form och det är underbart!!


HALSFLUSS!

Började få ont i halsen i söndags och i gårkväll gjorde det riktigt ont! I natt har jag knappt kunnat svälja och i morse gjorde det förbannat ont!
Prata med min ena syster som sa att hon skulle in till vårdcentralen och ta halsprov. Lika bra att jag tar tag i kragen och gör detsamma ! Väl där så visade svaret positivt! Sån jädra otur! Jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu!

Min halsfluss innebär att jag missar två VFU-dagar denna veckan och jag orkar knappt göra något!
Det värsta är att jag inte kan träna något denna veckan! Så surt, hade verkligen sett fram emot internmatchen på fredag!

Jag brukar vara bra på att fuska och träna även ifall jag är sjuk men denna gången har jag verkligen bestämt mig för inte göra några aktiviteter denna veckan. Möjligvis en promenad på fredag om jag mår bättre!
Så nu äter jag en massa isglass och dircker te och försöker plugga lite då och då... bläääää !

Hoppas alla ni andra mår bättre än vad jag gör !!! =) KRAM !

SÄNG

Goddag !

I går innan vi åkte till våran nya lägenhet var vi på EMmöbler och beställde en ny säng till oss !
Ska bli underbart skönt att hämta hem den och sova i en splitter ny säng! Vi kommer att hämta sängen senast den 1 April ! Den heter Läckö och var en Kampanjvara som har kostat 10000 men nu var nere till 8000kr


Vi ska köpa sängbord till nästa gång vi åker till IKEA ! Jag och Rickard ska göra en snygg sänggavel till. Min syster gjorde en sänggavel som blev supersnygg så tänkte be henne om råd när det väl är dags att börtja greja med den!

VILLA i final!!!!

Idag har vi även lagt in golvet i köket så nu är alla golv inlagda! Vart på en kvällsfika hos David och fina Emma med stora fina magen!! Nu har vi följt Villa- Bollnäs på NLT och Villa vann!!!! Helt underbart!! Så på söndag blir det final mot Sandviken. Vi får se hur vi gör, det skulle vara superskoj att åka till Uppsala och se finalen. Jag vet att R hemskt gärna vill det. Jag får se hur jag gör iaf !! Underbart att de gick till final ändå !!


Golv i sovrum

God kväll ! Idag har vi grejat i lägenheten hela dagen.. Allt tar mkt längre tid än vad vi har tänkt. Idag har vi iaf fått in ekgolvet i sovrummet. En kompis till oss som jobbar som målare fixar vägarna och har i dag målat taket i storarummet. Det går sakta men säkert framåt! I kväll är R på avslutningfest med bandyn och jag är hos syster och barne. De har badat och jag har köpt med mig en massa räkor, skaldjursdipp och baguette som vi smart ska börja smaska på när Wilma har somnat! :) hoppas ni får en mysig lördagskväll !!


Lägenhetsägare

Ja nu har jag och Rickard fått våran lägenhet så nu är renoveringen i full gång!! Hela det gamla köket har vi slängt ut och i morgon ska vi börja lägga golven. En vän till oss som är målare hjälper oss att spackla väggarna och att måla dem vita sen! Elementen ska spraymålas vita också! På måndag ska Rickard börja sätta in köket! Längtar så tills allt är klart! I kväll är det träning på konstgräs men kommer dra en kvart tidigare eftersom man måste ju såklart till arenan och heja på VILLA!! :)


ADIDAS

På vägen hem från gbg stannade vi på ett ställe och åt där hade de även team sportia! Där hitta jag mig ett par riktigt snygga Adidas fotbollsskor för halva priset ! Riktigt snygga!!


Götlaborg

Goddag! Nyss hemkommen ifrån Göteborg. Gårdagens födelsedagsfest var minst sagt rolig. Anna bjöd på god fiskgryta och välkomstbål när vi kom. Och efter vi hade gjort i ordning oss ramla folket in allt eftersom.. Runt halv ett drog vi vidare till ett uteställe och avsluta kvällen på burger king! Vi bar hemma runt halv fem i morse och kö tio kom Rickard och Daniel och hämta oss för en dag på Ikea ! Där resten av vårt kök blev köpt, men även lite inredning till den nya lyan :)


Golv och kakel

I måndags var vi och hämta vårt golv vi hade beställt till sovrum och kök. Det blev ett fint ekgolv! Vi har nog bestämt vilket kakel vi ska beställa nu ! Det blir något i stil med det vita på bilden!


Blocket.se

Tjingiling.. Nu är jag och Rickard i full gång med att slänger en massa saker som vi inte längre ska ha och packar lådor. Känns jätte spännande att vi får nycklarna till vårt nya hem på onsdag men samtidigt lite sorgligt att lämna denna. Både min och Rickards första lägenhet! Jaja, nu när vi flyttar vill man ju också köpa lite nytt så jag har lagt ut lite hyllor och sådant som vi inte vill ha kvar på blocket.se
Nu har jag snart fått sålt allt! Super skönt! Man slipper åka och slänga det man inte vill ha. Istället kommer någon och hämtar det och man får till och med betalt för det! Super! Just nu ser det ut såhär hemma hos oss! Laddar fö träning som börjar halv nio i kväll.. Lite halvt seg!


Vårtecken

Måndag igen då! Tiden går riktigt snabbt just, snart har vi våra nycklar till vårt nya hem i handen. Jag och Rickard letar säng men kan inte riktigt bestäma oss. Just nu lutar det åt en säng som jag inte tycker är sådär jättefin men den har bra förvaring p sidorna! Ska man gå på att den är snygg eller på att man faktiskt måste ha mer förvaring för att få plats med allt!?? Förresten vi vann vår första träningsmatch i hår mot Våmbs med 1-0! Känns riktigt skönt! Är hemma och pluggar idag så ska planera min NO- lektion nu. Såg härliga snödroppar i går.. Härligt med vårtecken! Bilden går tyvärr inte att lägga upp just nu :/ men kommer nog senare!!


Tapas och vin

Sitter just nu hemma hos min bror och hans tjej. Vi har precis ätit supergod tapas här och sitter nu och dricker vin och tjötar skit! Både mamma, pappa, josses familj och Malin och Krille är här! Trevlig kväll !!


Mys med syskonbarnen

Har vart och kollat på Rickards träningsmatch. De spelade mot LFK akademin, råda vann med 3-1!! Efter matchen åkte jag hem till Josse. Danne och barnen! Vi åt lunch och så hann ja mysa och leka lite med de små liven :) nu har jag fått årder av Rickard att köpa med mat ifrån Mc Donald innan han åker på lagfest! Så bäst att åka hemåt nu. I kväll ska jag hem till min bror på lite vin och spel. Men det blir lugnt eftersom jag har match i skara i morgon mot Våmb! Ha en bra lördag!!kram


Nu är det dags för....

Fredagsmys!!!! :)
Godkväll. Har tränat och precis duschat. Köpte med lite gott hem och väntar nu på att älskling ska komma hem ifrån bandyn så vi kan mysa och kolla på film! Idag har vi beställt golv till köket och sovrummet. Det blev ett snyggt ekgolv. Längtar som attan tills vi får nycklarna så vi kan börja greja!! I hallen och tvrummet är det parkettgolv som är supersnyggt! Nepp, nu ska jag slänga mig i soffan och gotta mig :) det förtjänar jag efter en hård träning på konstgräset! Ha en bra helg!! / Sara!


Promenad i solen

Efter en vfudag på lidåker cyklade jag hem och pluggade ett tag! Både svenska och natur. När jag tröttnade kom Lovisa hem och vi tog en härlig långpromenad i solen!! Riktigt skönt art prata av sig med henne! Nu ska jag åka och handla och sen blir det till att laga middag och bara chilla resten av kvällen! Ha en bra torsdag! Kram


RSS 2.0