Tisdag och näst sista fotbollsträningen..

Ja i dag är jag hemma och pluggar. Har läst en boken - Att lära än nästan som att leka, och sitter just nu och skriver en sammanfattning av den. Nu är det dags för en lunchpaus och efter det en promenad ut för att hämta frisk luft.
Till lunch blir det rester från gårdagens middag, stekt laxfile, pressad potatis och örtsås. GOTT !

I eftermiddag är min näst sista fotbollsträning för denna säsongen! =/ Tiden har gått sjuktsnabbt alltså. Det ska bli skönt att börja inne sen också med tanke på att vädret (allt regn) ställer till det för oss så vi inte kan gå på planerna och tvingas löpa istället. Det är inte lika kul som att spela fotboll, som ni säkert förstår !
En kort resumè av denna säsongens fotboll:
Denna säsongen är jag inte helt nöjd med. Laget har inte utvecklats, snare tvärtom... och jag som spelare har inte heller utvecklats specielt mycket. Vi kom tre i våran serie. Vilket är okej med tanke på lite träningsnärvaro, sjukdomar och skador. Jag hoppas på att inomhussäsingen ska bli skitskoj och att vi som lag ska utvecklas mera !

Nästa år kommer jag att spela i Rackeby IK också med efter det vet jag inte, om jag ill satsa mer på fotbollen kanske jag byter klubb ett tag.. Känns riktigt tråkigt att det är så många i laget som är oengagerade och skiter i att träna.. Vi hade kunnat vinna våran serie om vi hade tränat mer ...

Hepp nog talat om detta, nu blir det lunch! =) / SARA !

Lördagens festligheter !

Goddagens ! Har haft en riktigt bra helg ! Här kommer två bilder ifrån lördagens festligheter. Då vi firade Leibel och Filip som fyllt 25år !



Syster Malin och jag ska cykla iväg till festen! Vi förfestade lite hemma hos henne och Krille !



Jag och min redbullvodka ! =)

Äppelpaj om tio minuter...

Jaa, strax är min paj klar! Det ska bli så gott. Inte varje dag jag lyxar till det och gör paj. Inte för att jag inte vill utan för at min tid aldrig räcker åt. Jag är en sån person som önskar att dagarna är fem timmar längre så jag hinner med allt jag vill. I dag har jag varit i skolan hela dagen och även läst hemma så jag har inte ens hunnit träna ! =/ Tråkigt men känner att jag också behöver vila i dag pga av mitt halsont !

Nu blir det Idol, äppelpaj och vanligsås !

Ha en bra måndagskväll ! KRAM / SARA

Det är dags för freeeeedagsmyyyyysssss !

Ja, äntligen fredag igen !  Sköna, älskade fredagarna är tillbaka ! När jag jobbade tyckte jag inte alls ås för då jobbade jag nästan alltig fredagarna. Men nu när jag börjat plugga igen och inte jobbar så mycket så älskar jag fredagar!


Jag midsommarafton ! En galet rolig kväll/natt/morgon !!!! =)


Min fredag kommer innehålla mycket smått och gott ! Har börjat dagen med en stor god frukost! NU ska jag städa iordning här hemma för Rickard och nån jobbarkompis till honom skulle ta några öl här innan de drog vidare för bowling med jobbet ! Jag ska ägna dagen åt en shoppingrunda i eftermiddag eftersom jag har fått min älskade lön! KLockan tolv blir det lunchspinning med Thea.. det ska bli gött men vaknade upp med halsont så får se hur mycket jag orkar ge idag..

I kväll blir det fredagsmys hos min svärmor och hennes sambo. Vi ska äta tacos och ta en glas rödvin! men bara ett eller två... =) I morgon ska jag upp tidigt för sista A-lagsmatchen för i år !


Ha en BRA och MYSIG FREDAG ! / SARA

Höstskor !



Ja..utanför öser regnet ner och jag är tacksam över att ha tak över huvudet en sånhär dag!
Tur att jag redan i sommras inhandlade mig ett par nya höstskor som jag är mycket nöjd över. Ett par vegabond blev det... Se bild !




Jag tycker ialla fall om dem skarpt !

Ha en bra osndag!! / SARA


Jag saknar dig...



...är det filmen jag ska snart ska titta på! En kompis till mig berättade att henens lillasyster hade gråtit igenom i stort sett hela filmen. Så i dag mitt i min läsardag ska jag ta en paus och se Jag saknar dig och gråta lite! haha..

Är trött på att läsa Miljöer för lärande, fattar lite mer nu när jag kommit in i den men det är så mycket text på så liten ytta !  Titta själva.. blääää !



Jaja såhär ser jag ut i min mysdress! Samtidigt som jag pluggar.. och ska kolla på film tvättar jag också för fullt nere i källaren! Anledning NR 1 till att jag vill flytta till hus, slippa alla dessa förbannade trappor när man ska tvätta, inte okej att bo på fjärde våning utan hiss då !


Tjingeling / SARA


Tisdag förmiddag..

Hejsan!
Gick upp i tid eftersom det är läsning som står på schemat idag! Tänkte åka till skövde och plugga med sväng med Karin och Johanna men känner att jag hoppar det idag. Dels är klockan för mycket nu och dels känner jag att jag får mer gjort hemma när det bara är läsning.

Det tar en stund att åka buss fram och tillbaka till Skövde, den tiden kan jag änga åt annat ! Som att kolla facebook eller blogga haha!
Nej men  nu ska jag ta tag it och läsa en timme till sen blir det en långpromenad med Thea !


Hittade detta gamla kortet på mig och Thea, haha ! =) Det är ett härligt kort ifrån skoltiden.. en utav alla dessa utgångar och fester !

VILL UTOMLANDS !

Längtar tillbaka till varma dagar på stranden !



Detta är på ön Koh Chang i Thailand i januarie -11 . Längtar tillbaka sjukt mycket ! Hoppas jag och Rickard kommer kunna åka i vinter någon gång när jag har lite mindre i skolan.. vart som helst bara det är skitvarmt !

Hemtenta

Ja just det, har haft en hemtentamen denna veckan som ska lämnas in i morgon ! Känner att jag har fått med det viktigaste, sitter en sista gång och kollar igenom och rättar lite stavfel och sådär.
Kommer dock på mig själv med untanflykter hela tiden, kollar på klipp ifrån idol och skit.

Nej i går var jag på 50-års kalas. Min moster och morbror är tvillingar så firade dem i går! Det var jätte trevligt, de hade fixat lekar och god mat. Efter att ha firat dem åkte jag tidigare där ifrån hem till Linda och Andreas.
Där åt jag ännu mer! =) Vi hade nämlingen kräftskiva.. så där blev det havskräftor, räkor, paj, sallad och bröd.. riktigt gott ! Vi avslutade kvällen hos dem i soffan med filmen The way back och godis och cola ! Myspys!

Just nu sitter jag som sagt med min tenta, tror jag ska fixa iordning mig och dra till Josse en sväng och kolla om hon kan kolla om jag missat något!


Idag blir det färsk rödspätta, potatis och sås till lunch innan det är samling för näst sista A-lagmatchen för i år ! Mot Mellby.. dem måste vi vinna mot för de ligger sist i serien! Men man vet aldrig ! =)

Ha en bra söndag ! / SARA

lunchspinning

Taggad som fan är jag nu ! Väntar på Thea vi ska cykla till korpen och köra lunchspinnignen. Ska bli så jädra skönt!

Har inte vart på korpen på hela sommaren, riktigt skönt att hösten är här så man kan köra jävel på gymet! När jag får löning ska jag köpa ett tremånaderskort där så jag kan köra både gym och pass. Just nu är det jädra mycket fotboll som gäller men om en vecka är denna säsongen slut och då kör vi pass på korpen istället =)



Jag förra sommaren, önskar att jag va såhär brun nu med.. jag känner mig blek och beige..=/

Jaja dags för träningen !

systemkamera!

Hejsan gott folk !
Min sambo hade med sig en systemkamera hem i fedags. DEn ska vi ha hemma över helgen och provta kort och så med för att se om vi vill köpa den eller inte. Har bara tagit kort inne i lägenheten hittils och det bli jättefina kort! Rickard ska spela match i eftermiddag så ska prova ta kort på honom "in action" på planen sen för att se om korten blir bra.
Blir de korterna bra så lutar det nog åt att vi kommer köpa den! Det blir skitfina kort och det är skoj att ha.

Det är en äldre variant men det spelar inte mig någon roll, bara korterna bli bra ! Vi får köpa den för 1200kr så det är inga större summor direkt .

Här kommer ne bild på hur den ser ut, kan lägga ut bilder som jag tagit med den sen senare..
Har fullt upp med tentaplugg inför vecknans hemtenta ! Grammatik är inte det lättaste när man ska dela in satserna i fraser !

 


Ha en bra helg ! / SARA

RSS 2.0