tvrum.

I mitt sista inlägg för i dag vill jag visa hur mysig vi har fått det i vårt storarum !



Jag älskar ju sådära vitt, grått och mysig stil.. Så det börjar allt bli finfint. Jag har börjat sätta upp vita ramar på vägen längstbort. Där ska vi sätta i allt eftersom bilder på alla resor jag och Rickard har varit på tillsammans!
Redan sitter det kort i från Thailand, Turkiet och Italien.. Jag hoppas att nästa kort kommer vara ifrån Mexico eller något annat häligt land runtom Karibiska havet ! =)

Min kropp värker!

Har spelat så mycket fotboll denna helgen så min kropp riktigt värker i dag!
Sjukt jobbigt !
Men i kväll ska man ändå på`t igen! hehe =)
Längtar till på fredag då vi drar på träningsläger i Kungsbacka. Kommer bli grymt !!

Jag tänkte att ni kanske ville se en härlig bild på min och Rickards balkong nu såhär lagom till våren!



Ja ni ser rätt ! Våran gran ligger alltså kvar än.. och jag slängde ut den i december.. Men ser ni, är sitter barren där de ska. Vi måste ta tag i detta. Vi har båda träningsläger nästa helg så efter det så ska det bli vårfint på våran balkong.. och även årets första grillning !

NYA BLOMMOR!

I mitt kök tycks inte blommorna vilja vara...
Varje gång jag köper nya dör de efter ca 3 veckor. NU har jag återingen köpt nya.. Murgröna blev det denna gång. Här kommer en bild på dessa! Det ska bli riktigt intressant att se hur länge dessa kommer hålla !!? =)


Ny vecka, nya tag!

Hejsan!

I dag är en såndär dag då jag inte har så mycket att göra! Har pluggat så mitt arbete är typ helt klart. har varit på badhuset på förmiddagen med Matilda, där vi har simmat och bastat!
Så vad ska göra nu? Det är fyra timmar kvar tills fotbollsträningen börjar och jag är sjukt rastlös.

Aja, helgen som varit har varit grym! Spelat fotboll både lördag och söndag. I fredags var mamma här på middag och myskväll . Detta bjöd jag på !



-scampi med färsk sparris i citronsås, pasta, sallad och parmesan !

Det får 6/10 stjärnor. Det var okej men kommer nog inte direkt göra det igen. Rickard gillar stark mat så sen jag träffade honom har jag börjat äta mer och mer stark mat, detta var helt enkelt lite för klent i smakerna för oss!



Vårat nya matbord som vi fått av pappa gjorde sig riktigt bra i vårt kök, ni ska få en bild på det men varning för
STÖKIGT KÖK! =)




Nu när jag inte har så mycket att göra kan jag väl lika gärna passa på att dammsuga också, så slipper jag tänka på de sen ! =)

Ha en bra måndag ! KRAM

RSS 2.0