SÖNDAG!

Hej. Helgen har redan passerat och den har gått otroligt snabbt.

Idag är det mycket som ska hinnas med. Jag ska snart dra och kolla lite på en träningsmatch i fotboll. Efter det ska jag hitta en liten present till min mamma. Hon fyller år i morgon men ska ha lite kalas fika vid fyra i dag. Efter jag har hittat en present ska jag dra och springa 5 eller 7,5 km i nåt spår i skogen. Och efter det blir det till att plugga lite med ett PM jag skriver i Barns lärande. Ska också kolla över så att jag har alla böcker till nästa kurs, tror det är några böcker som kommer tillbaka den 14nov på bibblan här i stan så kan nog låna några där. Vilket är skönt, för det är sjukt mycket böcker till denna kursen. Man blir verkligen ruinerad på att köpa all litteratur man behöver.


Jag i sommras, på en krog på Kärringön !

Ha en bra söndag !!  KRAM / SARA

Borttagning av leverfläckar.

Ja, på onsdag halv tre ska jag till vårdcentralen för att "operera" bort tre leverfläckar. Två stycken för att de sticker ut och gör ont om jman råkar riva sig på dem eller så. Och en för att den kan vara/bli falrig. Har aldrig gjort detta förut men doktorn förklaradde och det är ett mycket enkelt ingrep. Det ska bli riktigt skönt att bli av med några stycken, jag får nämligen bara fler och fler ju äldra jag blir. Det får väl typ alla ?
Dessutom tyckte doktorn att det var en smart idè eftersom vi åker minst utomlands till varma länder en gång om året. Solning kan göra så att leverfläckarna bli farliga !


Bild tagen från google.se

Stockholm får vänta..

Hade planer på att åka till vår huvudstad nu i november, men eftersom vi ska åka utomlands om dryg en vecka så tillåter inte plånboken det. Så tråååkigt, saknar mina vänner där otroligt mycket. Men tänkte att det får bli en tur ditt i december istället. Då kan man ju passa på att julshoppa lite också. Handla klart julklappar och så!

Eftersom jag fick ett ryk och saknar dem och Stockholm så mycket, så kommer här lite bilder från sist jag var där och hälsa på dem i.. augusti tror jag det var..



Saknar er vänner. KRAM / SARA


Spinnig avklarad.

Goddag.

Kom precis hem ifrån lunchspinningen som börjar kl12-13. Så jädra gött är det att ha gjort det. Så man slipper tänka på träningen på en fredagskväll =)



Just nu kokar jag makaroner och steker falukorv. Det ska bli riktigt gott, inte vanligt att jag äter sådan mat!!
För övrigt så ska jag efter maten komma igång med mitt plugg. Ska börja på ett arbete som handlar om lärande möten. Har spelat in när ett lärande sker på min VFU-plats som jag nu ska göra ett arbete om. Sen ska jag även kolla lite i en ny bok jag fick till den nya kuren jag börjat, barnliterattur.

I kväll tar jag bilen till Skövde IGEN!.. Men inte för plugg utan för att umgås med Karin, Linn och Johanna. Några utav de tjej jag umgås mest med i skolan. Så det ska bli grymt skoj. Vi ska dra och händla och laga god mat och spela massa spel. Så ser fram emot kvällen!

vad ska ni göra denna fredagen?   KRAM / SARA

time för frissan.

Jepp, nu ska jag strax cykla till Axelssons och klippa mig och göra nya slingor. Uschh hatar när utväxten blir såhär mycket som den är nu. SÅ fult, så det ska bli riktigt skönt att göra sig lite höstfräsch hos frissan nu. Känner också att det ska bli görr att bli riktig blond nu när man ska åka utomlands om två veckor också =).. Man känner sig så fräsch när håret är snyggt och man bli brun och fin. nu längtar jag som fa tills den 15 november ! När jag var på Ullared för två veckor sedan köpte jag också olja som jag ska smörja in mig i och steka i =) SKa bli rääääätt gött!

Hepp dags att fixa frillan! Ha en bra tisdag / SARA

RSS 2.0