Seriepremiär inställd

Skulle spelat första Div3 matchen mot Råda i eftermiddag! Men tyvärr är den inställd pga dödsfall i Rådas damsektion.. Mina tankar går i dag till Rådas fotbollsförening !!


Fläkt

Igår satte jag och Rickard upp fläkten, så nu är även den på plats! Nu börjar det lika ett kök.. :) ska åka till farmor och farfar sen om jag hinner och hämta gammelfarmors gamla bord och stolar sim vi ska ha i köket! Det ska bli skönt att kunna äta i köket :) ha en mysig söndag!


Kakel

Äntligen har kaklet i köket kommit upp!! I morgon ska Rickard sätta upp fläkten. Det ska bli riktigt skönt så slipper hela lägenheten lukta mat när det är middagsdags här hemma! Heldag i skolan idag och jobb direkt efter ute på Såtenäs! Så är helt slut nu.. Nu blir det sängen och boken. Läser Rudberg - ett litet snedsprång .. Har inte kommit så långt än men den verkar bra ! God natt!!


Strandpromenaden

Har vart på Lidåkerskolan idag! Alltid lika kul att träffa alla mina barn! Har pratat med en elevs pappa som ska trycka upp tidningen vi jobbat med under tiden jag har varit där! Den kommer bli grym.. NLT barnbladet! :) de fick rösta fram det namnet!

I kväll har jag vart ute och gått längst strandpromenaden med mamma.. Underbart skönt var det! Så vacker med alla vitsippor nu! Nu ska jag baka lite och bara mysa resten av kvällen! Ha en fin kväll mina vänner!


Söndag, fotboll och plugh

Har vart och spelat sista träningsmatchen innan premiären mot SIL i dag.. Bi förlorade med 3-1.. Det saknades en del folk och jag fick för med spela forward.. Gick ganska bra och jag gjorde iaf ett mål :) efter det var jag och några brudar från laget och kollade på LFKs seriepremiär .. De vann med 3-0 tror jag :) Efter det var jag på en snabbvisit hos Linda och Andreas! Rickard hade vart där hela dagen och lagt in ett golv så de bjöd på god mat! Nu är jag hemma igen och försöker plugga.. Men det tar emot.. Är sjukt trött på skolan just nu.. Ha en mysig söndagskväll ! Kram


Lördag

Åkte ut till Gösslunda vid ett och åt lunch hos svärmor och hennes sambo! Det var riktigt gott.. Stekt fisk, hemmagjort potatismos och romsås! Efter det åkte jag och Rickard till Stenporten och kollade på fotboll där Corner hade premiär.. Det var skönt att sitta i solen.. Vid fyra hämta Josse och barnen mig.. Vi åkte ut till pappa i Rackeby och myste .. Lite senare gjorde vi alla god middag. Grillat kött, rotfrukter i ugnen, gorgonzolasås och en god sallad.. Riktigt gott med ett glas rött till :) underbart härlig dag med sol!!!
Pappa, Josse, Vera och Wilma leker :)


En vägg

Vi börjar få lite bättre ordning hemma nu! Såhär ser en vägg ut i tvrummet! Är ganska nöjd faktiskt.. Gillar att det är mkt vitt.. Fräscht tycker jag :) på onsdag kommer en kille och kaklar i köket så vi kan få upp fläkten med! Sen är det typ klart di köket nästan med! I sovrummet ska Rickard göra en gavel till sängen i sommar och jag ska köpa vita sängbord! Sen är det klart :)


Fläta

Flätan under är såklart den Lovisa gjorde på mig! Denna gjorde jag på Wilma!! :)


Fläta

Lovisa gjorde en fin fläta på mig i lördags! Jag älskar alla slags flätor, det är så himla fint! Sen försökte hon lära mig.. Övade på min systerdotter Wilma i veckan.. Blev ganska nöjd för att vara första gången :)


Väggen i sovrummet

I går var det överraskningsfest för Rickards storebror Krille som fyllt 28! Han blev minst sagt paff när vi stod där runt det uppdukade buffebordet när han kom hem efter en gokartrunda! Trevlig kväll med vänner, vin och god plockmat! Innan det var det match mot LFK.. Förlust med 1-0 ! Vi spelade riktigt bra försvarsspel! Det var roligt och ett högre tempo än vi är vana vid. Vi är nöjda med resultatet med tanke på att många i detta Div2lag spelade i Div1 förra året!

En vägg i sovrummet har vi tänkt att fylla med ramar med bilder på hela familjen och vänner! Vi började i dag! :) Dock går det aldrig lägga ut bilder i inläggen numera! Fattar inte varför så det får komma en bild på det senare!

Ha en mysig söndag! Nu ska jag plugga och sen ta en löptur i skogen! Kram!


Fredagsmys

Denna veckan har vart fullspäckad med skolarbete och träning. Är helt slut nu.. Vi ligger i soffan just nu... Mys på hög nivå! Vi har ätit tacos och godis och just nu kollar vi Bigbrother. Säger bara shiiit vilka människor det finns! Snart blir det sängen.. Ska upp i tid imorgon och plugga lite innan det är dags för träningsmatch mot LFK! De spelar i Div2 så det ska bli en riktigt rolig match!

Förresten var hemma hos David och Emma som fått en liten son! Gud, vilken söting! Blir allt lite sugen... Men den tiden är inte här än för våran del :) men riktigt mysigt att hålla lilla Alfons!
Här kommer en bild på söta Alfons!


Glad påsk!

Vi har inga planer för påsk! Men har arbetat både torsdagen och fredagen! Påskafton firades på bästa möjliga vis! Först en härligt stor påsklunchbuffe his Josse,Danne och barnen med hela la familia ! Kvällen spenderar vi hos syster Malin och Krille med vänner, mat och vin! Vi kommer nog avsluta kvällen på mitt jobb med en kall öl :) Glad påsk på er vänner!


Sovrummet

Såhär gin blev väggen i sovrummet!


Blommor

Fick dessa av älskling igår :)


Första arbetsdagen gjord

Skulle egentligen bara arbeta i morgon men en utav kockarna hade åkt på magsjuka så jag hoppade in och arbetade några timmar i kväll! Riktigt skoj.. När man går i skolan och pluggar och det börja närma sig vår och sommar blir man alltid skoltrött och längtar tills man ska börja jobba!

Idag fick några kompisar till oss ett litet underverk! En liten Pojke! Grattis till er!! Så mysigt.. Såklart går tankarna till min och Rickards framtid ! Inte annat att man längtar lite tills den tiden kommer då man ska bilda familj :) men än är det allt några år kvar! Ska ju plugga klart först och främst... :)


Onsdag

Hej! Idag hade jag en föreläsning i Skövde som jag sket i. Kändes så ovädret att åka dit på en föreläsning och sen åka hem igen! Har vart hemma istället och försökt få ordning i vårt nya hem! Fick mycket gjort så det känns bra! När älskling kom hem hade han led blommor till mig! Så söt så :) vi gick och handla direkt och efter det körde jag första träningspasset nere på Degeberg i Rackeby! Riktigt gött att börja där nu, men gick av efter ett tag pga min streckat ljumske! :( så tråååkigt! Nu ska jag steka hamburgare och mysa ner i soffan! Ha en bra onsdagskväll !!


Hemfärd

Hemfärden började klockan 9 i morse ifrån Danmark! Nu är årets träningsläger avklarad och vi är snart hemma i Lidköping igen! Resan dit och hem har gått bra och det har varit superskoj! Dock har det varit ganska lugna träningspass för mig då jag har ont i vänster ljumske.. Men vi är ett härligt gäng som har riktigt skoj ihop!!


RSS 2.0