Salong Axelsson

God morgon!
Ska strax ta mig en promenad bort till frisören och göra nya slingor och klippa mig ! Ska bli så skönt då mina toppar är klyvna och hårbotten lyser med sin tråkiga gråaktiga råttfärg haha..



Syster Malin, jag och Lollo i somras på räkfrossa! SAKNAR !

Efter frisören som tar typ tre timmar ska jag hem fort som fan och sätta igång med pluggandet av min hemtenta.. Känns trögt eftersom det sista delen är så jävla svår. Om det är någon som är duktig på de kulturella förändringarna under 1900-talet så kontakta mig !! =)

Jo, jag och Rickard vill ju flytta så just nu kollar vi på lägenheter! Det som var så spännande i mitt inlägg innan var att vi buda på en lägenhet men till slut blev den för dyr så vi sket i den. =/
I morgon ska vi kolla på en till lägenhet.. Så det är spännande tider just nu.. Jag är sjukt sugen på en förändring så att flytta skulle inte vara helt fel just nu! Eller skaffa ett husdjur =) Det hade vart grejer det !

Ops, måste gå ! Vi hörs KRAM / S

hemtenta och true blood

Hejsan!
I dag åkte jag till Skövde en sväng och träffade några klasskompisar för att komma igång med hemtentan i barnlitteratur. Nu känns det skönt att äntligen vara igång med den..Ska kämpa på de sista dagarna innan jul och sedan får jag se hur mycket jag har kvar efter jul. Har ju en anna rolig inlämning efter nyår med.. men det känns ändå som att man är med i matchen! Vilket är oerhört skönt att känna!
Mina klasskompisar har tjatat på mig att jag ska börja kolla på true blood. NU har jag börjat kolla.. har snart sett första säsongen och den är så konstig så jag kan inte sluta kolla. Mycket konstig serie.. hoppas den blir bättre som alla säger! =)

Har kommit hem från löprundan och har duschat sitter nu  och njuter med RIckard i soffan och har lite sådär mysig julkänsla där granen lyser så fint i hörnet!

Just nu grejar jag och Rickard med en sak som jag inte kan skriva om än.. men så fort det är bestämt och klart ska ni få veta. Troligtvis på torsdag! Så jädra spännande just nu!



Jag julen 2010 !


Ha en mysig kväll !! KRAM / S

Jul i vårt hus..

Ja i dag kväll har jag fixat min en gran. Nu är den pyntad och fin..
Det luktar gott utav barren i lägenheten och det lyser så fint. Rickard ligger och slappar och kollar på Beck just nu.. och jag ska snart hoppa på honom och göra detsamma!



Granen klar och julklapparna ligger under den. Jag är nästan klar med dem med, jag har bara två klappar kvar sen klar!

Skönt !

I veckan ska jag arbeta med min hemtentamen i Barnlitteratur så kommer nog åka till Skövde en del. Sen ska vi nog baka nya snickerskakor för dem tog ju slut med en gång.. för de var sjukt GODA!

Det blir mycket träning denna veckan ockå... såhär ser det ut:

Löpning mån och tis
fys och styrka ons
pump tor

Sen får vi se hur helgen ser ut. Det är ju julhelgen så den blir nog lugn.. med god mat, träffa släkt och vänner och kanske några promenader och vädret tillåter!

Ha en bra vecka! Kram / Sara !!


Härlig löprunda..

Idag har jag varit hemma hela dagen typ. Var ute och gick en härlig morgonpromenad med Lovisa och Anneli klockan nio. Superskönt att träffa dem och prata av sig lite... Första snön kom i natt så nu är det vitt och vacker ute. Får se hur länge detta håller i.


Jag och Anneli på en restaurang i Stockholm, sommaren 2010
 .

Jag och Lovisa på en förfest i sommras !

På dagen har jag pluggat, är i stort sett klar med mitt arbete/redovisning som jag ska lämna in och redovisa nästa vecka. Sen läser jag för fullt eftersom vi ska ha hemtenta i barnlitteratur över jul. Sjukt mycket litteratur alltså..
På tisdagskvällarna kvart i sex är det frivllig träning för de som vill löpa. Jag är en sån människa som inte bangar för något när det gäller träning. Träning är bland det viktigaste för mig. Så trots snön som har kommit var vi tre tappra som sprang 7,5 km i kväll. Det är så jääädra skönt efter en lång löprunda.. man bara riktigt känner hur det värker i benen och hur duktig man har varit. Och så tänker man att -åhh vad skönt nu kan jag äta upp de där chipsen när jag kommer hem !! =) Nu har jag handlat och är hemma igen. Nu blir det dusch sen krypa ner i soffan och se lite tv innan det är det är dags för sängen! För i  morgon väntar en heldag i Skövde med föreläsningar !


JUL 2011

Ja julen närmar sig med stormsteg. Redan 1 december idag... Jag har kollat in julkalendern på svtplay och den verkar faktiskt riktigt bra i år. Så den ser jag fram emot att se !

Såhär ser det ut hemma hos mig just nu !


I vårt sovrum har jag en stor vit/silvrig stjärna som jag har köpt på Ullared, älskar den!



I storarummet har jag hängt upp mina vinröda gardiner och hängt upp min svarta stjärna !!



Min vita adventljusstake har jag varit i skogen och hämtat gråmossa till och köpt dyra, långa gråa ljus till !

December är verkligen en mysig månad. Med alla fina stjärnor och stakar i fönstrerna och alla levande ljus på borden.  Nu är det bara julpyntet och granen kvar =) På lördag blir det pepparkaksbak också !

Har ni pyntat i era hem!? vist blir det mysigt.. nu vill man vara vara hemma och baka, äta gott och mya varje kväll !

Ha en fin kväll !!

Egypten -11

Hej! Ursäkta för dålig uppdatering men har haft fullt upp sen vi kom hem ifrån Egypten.
Mycket i skolan framförallt.. det har jag fortfarande. Men ibland måste man försöka att tänka på annat!

Egypten var okej. Men inte mer än okej.,, Kan absolut inte rekomendera någon att åka dit och vi kommer inte att åka dit igen. De sämsta stället vi åkt till hittils. Vi gillade inte det där med all inclusive, så det kommer vi inte välja igen. Vi är lite kräsna så maten är riktigt vikgtigt för oss. Man åker inte direkt till Egypten för att äta god mat om man säger så. Den var det så korta dagar.., Redan vid tre började solen gå ner. Vid fem var det kolsvart och kallt, man var tvungen att ha byxor och tröga på kvällen. Så nästa gång vi åker utomlands.. så blir det inte till Egyptenn iaf. Men det var riktigt skönt mitt på dagen iaf.. så solade, badade och snoklrade vi i Röda havet.

Några bilder på det då !



Ja här kommer lite härliga bilder från dagarna i Egypten. Dock inga på kvällen för det var så tråkigt att ta kort när man hade en massa kläder på sig. Sådana kort kan man lika gärna ta hemma =)

RSS 2.0