Försöker stressa ner..

Har varit en anning stressad för allt som varit i skolan och lektioner som ska planeras och träning som ska hinnas med. Men nu har jag äntligen lämnat in den andra tentan och kan fokusera lite mer den andra kursen och litteratur som ska handlas hem till den nya kursen. Jag känner att jag inte behöver stressa lika mycket. Jag har knappt varit hemma något på flera dagar känns det som.. Har jag varit det så har det varit plugg. Men i dag slutade jag 13.00 och åkte hem och fixade dem nya gardinerna i storarummet. Det blev fint !

Jag har också skrivit klart halva seminarieuppgiften till nästa vecka. Så det känns skönt !
Nu ska jag cykla hem till famor och farfar en sväng och se hur de mår innan jag ska hem igen och laga middag och sen träna med min underbara Rackebybruuuudar !



Ha en bra onsdag ! kram / Sara

Hittat ett älsklingsämne i skolan !

Eftersom jag undervisar en del under min VFU-tid så har jag valt att undervisa lite vår planet och våra värlsdelar mm. Alltså, det är så himmla skoj med geografi och no/so. Jag lär mig ju mer och mer för varje lektion jag har också.. så det är inte bara barnen som lär sig =)

Så i morgon ska jag prata lite om vår tyngdkraft... vad det är som gör att vi inte trilar av jorden !


slutspurtten på hemtentan..

Ja, i morgon ska den läman in. Känns okej ändå.. Inte riktigt med del D. Men förutom den delen så k'nns det okej. Ska bli skönt att lämna in den och bli människa igen. Rickard säger att jag bli tråkig och sur när jag har hemtenta.. och det vill jag ju såklart inte vara. Eftersom jag har lagt den andra kursen åt sidan när jag gjort denna tentan ska jag ta tag i den nästa vecka. FIlma och observera till uppgifterna jag har i den kursen och komma igång.

Jag har ju verkligen något att se fram emot  i november (Egypten) med min älskling, så nu är det bara till att köra på !! =)

Har planerat till att ha två lektioner nästa vecka. En om sopsortering och en om vår planet och världsdelar.. det ska bli riktigt kul att få undervisa lite !!

I dag är det söndag. Vi är lite sega för vi var på middag och lite galej hos Rickards mobror i går. Det var skoj men vi var ganksa trötta eftersom vi i går gick upp halv sex och drog till Ullared. Handlade en hel del, dock mest julklappar ! Skönt att få det gjort. Rickards första tur till Ullared. Han kallar det för helvetet. Vilket jag kan förstå eftersom det var sjukt mycket folk där i går ! Till och med jag tyckte det var lite jobbigt. Nästa gång jag åker dit så ska inte några männ med iaf. Det bli jag och brudar =)

Happ nu blir det lunch, köttfärssås och spagetti och sen fotbollsträning.. lovely !

Ha en bra söndag / sara !

Äntligen ... resan bokad !

Ja, ni läste rätt !! =)
Nu har vi bestämt oss vart vi ska åka och resan är bokad och betallt.
Den 15 november sitter vi på flyget till Egypten, Makadi Bay.

Såhär ser det ut däe vi ska bo och vara !



Ska bli grymt underbart att komma iväg till värme, sol och bad i en vecka. Jag har ju inte ens badat i hemma i Sverige en enda gång i sommar.. men det kan jag lova att jag kommer göra nu!

Snorklingen ska tydligen vara skitbra där. Så ska kolla igenom mina saker och hitta mitt cyklop och simfötter.. gör jag inte det måste jag köpa nytt. Det finns ett korallrev precis utanför stranden där vi bor så här ska det plaskas i vattnet varje dag !

Älskar att åka utomlands, till nya länder. Efersom vi aldig varit i Egypten och vi bara kan åka en vecka så kändes detta som vårt enda alternativ. Vi har hört både bra och dåligt om Egypten men det är ju alltid bäst att skapa sig en egen uppfattning. Så vad vi tycker får ni reda på när vi kommer hem! =)


Orsaker att inte arbeta med hemtentan!

Jaa, som ni kanske har märkt så har ju jag just nu en hemtena som jag arbetar med. Men på något konstigt vis så hittar jag alltid andra "viktigare" saker att göra. Som att tex byta sängkläder, diska, dammsuga. Och just det.. kom ju på att jag såklart just precis NU måste beställa hem böcker till nästa kurs och kolla igenom schemat 20 ggr. Åka till Skövde för att läna en bok och tvätten måste ju tvättas... Och sen måste jag ju också hitta bestäma vart jag och Rickard ska åka utomlands och en månad och skriva här i bloggen ska ju med hinnas med!

Ja som ni märker så blir listan lång! Just nu skriver jag här men annars håller jag på att byta sängkläder. Och faktiskt så måste jag åka till Skövde och låna boken i eftermiddag! Måste nämligen ha den i denna tentan om jag ska klara den.

Ja just det, jag och Rickard ska ju troligtvis åka till lite varmre breddgrader om ca 1 månad. Det blir antingen en vecka till Egypten eller till Spanien. Beror på var den är varmst i november..
Vart skulle ni åka ? och varför ? Vi kan värkligen inte bestämma oss ! Har hört att mate är skit i Egypten, men det verkar som att det är varmast där, eller? Ja detta måste jag kolla upp lite bättre! Rickard vill gärna kunna golfa också.. så detta tål att tänkas på !

Just nu lyssnar jag på Titanium med David Guetta och Sia.. grymt härlig låt och jag blir sååå sugen på att träna!
Men idag är det vilodag, i morogn kör vi första fotbollsträningen inne ! LOVELY !..

Ha en bra lördag! Jag måste dra nu om jag ska hinna med allt som jag skulle göra idag =) / SARA


Hemtentamen del 2

Goddag!
Andra delen till min grammatikhemtenta är i full gång. Tog precis en paus för lunchspinningen och har nyss kommit hem. Ska nu äta lunch, det bli ärtsoppa idag! =)



Efter lunchen ska jag fortsätta med min tenta. Det känns ganska bra fakitskt, som att jag är med i matchen liksom!

Just nu strömar We found love med Rihanna ur högtalarna! Jag känner att det äntligen är FREDAG!
Ska greja med tentan en stund till sen städa iordning här hemma !
I kväll ska jag ta med min systerdotter Wilma till badhuset och efter det blir det Idol, räkor och mys hemma hos systeryster Josse !

Wilma sommaren 2010 !



I LOVE FREDAG !  (=en riktig mysdag/kväll)

Gruppträning.

Hello.

Ja nu är det lite uppehåll med fotbollen, närmare bestämt till den 19 oktober. Så jag har idag köpt ett tremånaderskort på Korpen. Så i dag har jag och Thea vart och tränat Box. Så jädra skoj med gruppträningspass alltså. Finns så många nya roliga pass jag vill prova på !

I morgon kör jag och pappa all in på korpen. Föst ett spinningpass i en timme och direkt efter det ett pumppass ! Är redan laddad inför det ! =)


Jag för två sommrar sedan ! =)


Nu har jag duschat och ska fortsätta läsa boken om att analysera elevtexter, faktiskt mycket intressant. I morgon börjar jag min VFU på en ny skola, det ska bli jättekul ! Är nästan lite nervös inför att träffa mina nya elever och handledare ! Fast på ett bra sätt  =)

Ha en bra måndagskväll !! / SARA

RSS 2.0