JULDAGEN!

Goddag!

Jag hoppas att ni alla haft en bra julafton och att ni har fått många fina julklappar !
Jag själv är mycket nöjd över mina iaf. Fick äntligen en ny mobil utav Rickard som var det viktigaste =) Och sen lite annat smått och gott.. nya vantar, presentkort på massage, mysig morgonrock och en ny bok som jag kan ha med mig till Thailand.
Älskar verkligen att läsa, men numera läser man så mycket litteratur i skolan så jag hinner inte läsa mina älskade romaner så ofta. Men i Thailand ska jag ta igen det  =)

I dag klockan 13.00 ska vi hem till Rickards morbror ooh fru på kalkonmiddag, den är alltid lika underbart god!
I kväll blir det lite julfirande hemma hos min syter och hennes familj eftersom de inte var med i går.
Sen till sist avslutar vi med rödvin och lite fest hemma hos en kär vän, kan nog bli en bra dag/kväll/natt =)




Ni får ha en fortsatt bra julhelg ! Kram !

Julkänslan är svår att finna...

Trots det vita landskapet ute, granen som står i rummet och Tommy Körbergs julmusik som strömar ur högtalarna kan jag inte riktigt finna den där härliga julkänslan som brukar infinna sig..
Kanske beror det på att mina föräldrar numera är skillda och traditioner som varit numera hör till det förflutna, eller kanske är det för att jag har mycket att göra i skolan innan jag åker till Thailand. På tal om Thailand så är många flyg inställda pågrund av kyla och snö så kanske är det det jag är orolig för...att jag och Rickard inte ska komma i väg! Vilken otur vi skulle ha om det skulle hända. Vill verkligen inget annat än att åka bort med Rickard i två veckor och bara sola ha skönt och ge sig ut på lite äventyr.

Som ni ser har jag inte bloggat på ett tag, skolarbetet har tagit över större del av min tid och det är mycket som jag har fått "hoppa över" detta halvåret. Förhoppningsvis ska jag snart komma in i det här... allt som har med högskola att göra  så att jag hinner blogga lite då och då. För det är allt kul att skriva =)

Nu är det dags att fortsätta skriva i min examinationsuppgift eftersom jag har en deadline den 27 dec. I eftermiddag ska jag till mamma och klä hennes gran kanske kan lite julkänsla finnas där =)

 

Om jag inte hinner skriva innan jul.... GOD JUL & GOTT NYTT ÅR !!!!

RSS 2.0