Lägenhetsjakt !

Som jag tror att jag tidigare har nämnt så letar jag och älskling ny lägenhet. Vi var på en visning förra torsdagen, men den lägenheten är redan uppe i över en halv miljon! Vi kände att vi inte riktigt ville lägga ut de pengarna på bara en lägenhet som sen behöver renoveras för tusentals kronor!

SÅ nu fortsätter jakten! Är inne ofta och kollar på hemnet. Men just nu finns det inget som intresserar oss. Bara att hålla ögonen öppna.. så får vi se om man kan få ha lite tur nån gång !!

Riktigt seg dag..

I går och i dag har jag haft skolarbete hemma! Vilket innebär timmar med endast läsning. Att läsa såhär mycket gör att man blir trött och seg.. inte kul ! Riktigt längtar tills i kväll när jag ska ut och springa!!

Har läst en bok om barns språkutveckling, den var ganska intressant faktiskt. Har också läst lite i en avhandling som vi ska ha läst klart tills på måndag.
Har även en seminarium på fredag i naturvetenskap, till den kursen ska jag med ha läst ut en bok.. som jag ska börja läsa i snart. Kände att jag behövde ne paus nu bara !

Ska ta en paus med att diska och fixa iordning lite här hemma innan jag fortsätter. Skönt att jag ska till Skövde i morgon, torsdag och fredag! Man blir rätt trött på att sitta hemma och plugga bara.

Jepp, nu blir det lite städning ! Ha det så bra ! KRAM

Härliga fredag!

I dag har jag haft en riktigt skön semester dag! Började dagen med en god frukost och skickade runt lite på internet. Efter en stund kom Rebecka och Ruben och vi gick en runda runt Lidan. Det var skönt med sol men det blåste skitmycket och kallt var det också. Efter det var det dags för den efterlängtade thaimassagen. Så jädra gött alltså.. hon tog i precis lagom mycket också! Det får det absolut snart bli igen. Det borde man egentligen gå på en gång i månaden.

Vid 13-tiden åkte jag hem till Josse för en löprunda i skogen! Vi spang en runda på 5km, känns ganska lagom sådär på en fredags eftermiddag. Nästa fredag börjar vi på konstgräset så då blir det inga mer löprundor.
Köpte med mig jeansen från Gina tricot på vägen hem.. de satt som ett smäck så riktigt nöjd över dem!

har fortfarande inte duschat för nu ska jag, Josse, Wilma och Vera åka till badhuset.. Det ska bli gött  och bada lite i varmvattenbassängen och sen basta en stund!
Vi avslutar kvällen hemma hos Josse och Danne med färska räkor med tillbehör och film.
Rickard ska inte vara med ikväll eftersom han ska ha grabbkväll hemma och dricka lite öl och sen gå ut en sväng tror jag..



Här är en bild på Wilma när hon precis blivit storasyster och håller lillasyster Vera i knät ! Så söta !

Nu ska jag göra mig klar för att träffa dessa godingar ! Hoppas ni får en lika mysig fredag som jag ! =) KRAM!

snöööö

Ja när jag kom hem från SKövde slängde jag i mig lunch. Det blev en riktig god lunch med rester från lördagens middag ! Efter det tog jag en långpromenad med Thea, Alexandra och Love. Och då började det snöa ute! JÄTTEMYSIGT!! SÅ nu snöar det för fullt ute.. hoppas det kan bli lite snö nu så man kan åka skidor och åka pulka.
Nu ska jag och Rickard strax hem till Rickard mamma och Kent för att äta middag. Det ska bli gott. Speciellt att slippa laga mat !

Och i kväll missar ni väl inte Sveriges mästerkock kl 20.00 på tv4


Det kommer iaf inte jag göra ! Älskar det programmet!

Ha en bra och mysig månsdag ! KRAM /S


Jag och Hjärtat !

I går var det lördagen den 7 januari. Detta är inte vilken lördag som helst utan den lördagen som jag och Rickard har varit tillsammans i 4 år. Sjukt att tiden går så snabbt.. Älskar honom mer och mer för varje dag !

Vi spenderade nästan hela dagen tillsammans. Först lunch hos min farmor och farfar. Efter det åkte RIckard och kollade på lite bandy och jag åkte hem och fixade och grejade. Sen kom Rickard hem med vackra rosor och en fint kort ! Som jag blev mycket glad för ! JAg lagade en god middag och vi avslutade kvällen med en bio. Vi såg The girl with the dragontatto (??) . Den var okej, men tråkigt att den var precis jättelik den svenska så man viste ju hela tiden vad som skulle hända.

Nästa år har i vart tillsammans i fem år så det måste vi allt fira lite mer ! Men denna dagen var jättemysig. Tack min älskade vän för dessa fina år tillsammans.. men som sagt mer ska det bli =)


Fotbollshelg !

Goddag!

Hela fredagen har jag och mitt Rackeby vart med i Lofaturneringen som är i början av januari varje år. Ví spelade ganska bra och gick vidare. Så även hela söndagen ägnades åt inomhusfotboll.. Det har varit riktigt skoj även ifall vi bara kom 3:a. Vi borde minst kommit två.. för vi är bättre än Råda.. så det var lite surt!
Men bara att ta nya tag och köra på!
Denna säsongen kommer vi att spela i division 3 norra eftersom farmalagen tas bort ur div 1 och 2. Det ska bli skoj att möta lite nya lag och nya utmaningar. Men eftersom vi spelar i en bättre divsion krävs mer träning. Men jag tränar som vanligt 4-5 ggr i veckan, bara att det bli mer löpning nu för att få en bättre kondis.

I morgon ska jag lämna in min tenta som jag haft över jul. Jag ska också i morgon och resten av veckan arbeta med ett arbete om barns lärande som ska lämnas in på torsdag. Under veckan ska jag fixa kurslitteratur till naturvetenskapskursen och tal-läs-och skrivutveckling. Det kommer bli dyrt tyvärr !

Och just nu kollar ju jag och Rickard efter ny lya, eftersom vi vill köpa något eget. Vi ska på en visning på onsdag. Hoppas det är något att ha! Alltid när jag sitter vid datorn är jag inne och läsar utomlandsbloggar, för jag saknar Thailand GRYMT MYCKET! Jag och Rickard var ju i Koh Chang förra jan/Dec och det var underbart ! Men pengarna måste sparas om man ska köpa nytt nån gång... =)



Jag och Rickard rider elefant i djugeln på ön Koh Chang. Detta var bland det läskigaste vi har gjort för det kändes som att man skulle ramla av när som helst.. hahah !


RSS 2.0