Längesedan..

Tiden bara rusar i väg.. det var riktigt längesedan jag skrev här! Jag har kännt att det har vart så mycket nu så det har inte funnit någon tid eller motivation till att gå in och skriva. Jag skriverju mkt rapporter och sådär i skolan så den lusten att skriva har försvunnit lite.
Men alltid när det bli höst/ vinter så börjar den där känslan komma tillbaka, att man vill skriva av sig lite.
Har precis vart och tränat med Josse på O2, det superjobbiga fypasset! Riktigt skönt, trodde det skulle vara skitjobbigt eftersom jag är förkyld och har vart ganska sjuk. Nu är det på bättringsvägen och det känns riktigt skönt att vara igång med träningen igen!
 
Nu har jag och R ätit en god kyckligsallad precis och nu sitter vi i soffan och kollar på en dokumentär om en strippa., ganka intressant faktiskt!
Men nu måste jag hoppa in i duschen eftersom jag inte hunnit det än. Ser fram emot morgondagen då jag först ska till skolan i Skövde och vara kreativ och göra en robotdocka som jag ska använda i undervisningen sen. På kvällen blir det Ladies night med en massa härliga kvinnor... der ser jag verkligen fram emot!!!
 
Ha en skön helg, ska försöka skriva här lite oftare nu =) Kram på er !

RSS 2.0